De finale!!! - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Fabian Raaijmakers - WaarBenJij.nu De finale!!! - Reisverslag uit Blanes, Spanje van Fabian Raaijmakers - WaarBenJij.nu

De finale!!!

Door: Isabelle

Blijf op de hoogte en volg Fabian

29 Juni 2010 | Spanje, Blanes

In rap tempo alles ingepakt en naar Blanes gegaan. Hier zaten we ook op een mooie camping ‘La masia’. Qua voetbal werd het nu steeds spannender aangezien het er wel naar uit ging zien dat we wel eens in de finale tegen Spanje zouden komen. Oh ja nu werd NL ondertussen wel ook uitgezonden als ze voetbalden want er speelde geen andere landen meer op het zelfde tijdstip. Naast dat we voetbal hebben gekeken (en laten we het maar niet hebben over de finale NL-Spanje als je in Spanje bent en we dan verliezen, terwijl we absoluut hadden moeten winnen. FRUSTREREND !!) hebben we ook veel gezwommen. Het was er bloedheet en zwemmen was dan ook een heerlijke afkoeling, zeker voor de meiden. Ze vonden het heerlijk en na het zwemmen viel Jade altijd heerlijk in slaap op oma’s (grote) borsten. Verder hadden we toch wel een leuk contact met de Spanjaarden naast en tegenover ons en hebben heerlijke Paella gekregen en hun recept. Wij hebben dropjes gegeven, maar later lazen we in het boekje ‘how to survive holland’dat dat voor een buitenlander een niet zo’n geslaagd cadeau is want de buitenlander heeft niets met drop. Helaas was goed bedoeld. Al snel eindigde de vakantie met opa en oma, en helaas moesten ze weer naar huis. Gelukkig zijn ze weer veilig thuis aangekomen, en zijn wij weer verder gegaan met onze reis. Het was weer even wennen om dat extra paar handen en ogen en hulp en onze afwasboy kwijt te zijn, maar tijd gaat nu eenmaal snel.

Fabian

Dag allemaal, leuk dat jullie onze avonturen mee willen volgen. Zoals jullie weten gaan Isabelle en ik samen met jade en Bibi lekker 6 maanden van elkaar en van zuid europa genieten. Van tijd tot tijd zullen we jullie een korte update geven van wat we allemaal hebben gedaan. We zijn redelijk bereikbaar via onze gmail acounts en zelfs regelmatig te bellen op ons lokale nummer. Hopelijk zien we jullie met mijn verjaardag/ ons afscheidfeest op 29 april even verschijnen. vergeet niet de emails uit te wisselen! Liefs Fabian en Isabelle

Actief sinds 27 April 2010