peniscola waar Bibi chi chi wa wa leert dansen - Reisverslag uit Peñíscola, Spanje van Fabian Raaijmakers - WaarBenJij.nu peniscola waar Bibi chi chi wa wa leert dansen - Reisverslag uit Peñíscola, Spanje van Fabian Raaijmakers - WaarBenJij.nu

peniscola waar Bibi chi chi wa wa leert dansen

Door: Isabelle

Blijf op de hoogte en volg Fabian

29 Juni 2010 | Spanje, Peñíscola

Bij Peniscola was het wonderlijk dat we de camping hadden gevonden, alle navigatie liet het afweten en na wat rijden door mega smalle paadjes met de caravan wat niet mee valt … respect dan ook voor Fabian kwamen we zo maar per ongeluk voor de ingang van de camping uit .. wouw! Op Peniscola heeft Fabian nog een keer kunnen kiten terwijl mama en oma op de meiden aan het passen waren. Het was dan ook erg fijn om na zo’n lange tijd weer eens wat meer handen te hebben om de zorg voor Bibi en Jade op te vangen. Bij Peniscola zijn we niet zo lang geweest, mede omdat we er het minder naar ons zin hadden. Wat wel erg leuk was was de kinderdisco en animatie voor Bibi. Bibi heeft er blaadjes mogen plakken en op blaadjes is ons Bibi dol, dus dat kwam goed uit. Bijzonder mooi om te zien dat kinderen ondanks verschil in taal zich gewoon aanpassen en mee doen. De disco was ook een succes, wat een groot meisje was ze toch al vond ze dat ze naar de disco mocht. En wat deed ze schuddelen (zo noemt Bibi dat) met de kont. Jade sprong volop mee in je armen en genoot net zo hard tot dat ze in slaap viel.

Fabian

Dag allemaal, leuk dat jullie onze avonturen mee willen volgen. Zoals jullie weten gaan Isabelle en ik samen met jade en Bibi lekker 6 maanden van elkaar en van zuid europa genieten. Van tijd tot tijd zullen we jullie een korte update geven van wat we allemaal hebben gedaan. We zijn redelijk bereikbaar via onze gmail acounts en zelfs regelmatig te bellen op ons lokale nummer. Hopelijk zien we jullie met mijn verjaardag/ ons afscheidfeest op 29 april even verschijnen. vergeet niet de emails uit te wisselen! Liefs Fabian en Isabelle

Actief sinds 27 April 2010