benidorm. opa en oma redden het toch net!
Door: Isabelle
Blijf op de hoogte en volg Fabian
29 Juni 2010 | Spanje, Benidorm
Op vrijdag kwamen we aan op de camping Almafra in Benidorm. We waren op tijd want opa en oma zouden vandaag aankomen. We hadden er allemaal zin, en voor Bibi had het nu wel lang genoeg geduurd. We waren benieuwd hoe ze zou reageren. Opa en oma zouden er rond 18u zijn was de verwachting dus we hadden alles voorbereid voor een lekkere BBQ. En stonden helemaal opgebouwd zodat ze zo aan konden schuiven. Ik zag dat ik een paar gemiste telefoontjes had, waarschijnlijk weer kraamverzorgsters die het verkeerde nummer belde. Na nog een telefoontje van het zelfde nummer toch maar opgenomen. Was het ons mam die vertelde dat haar tas was gestolen met alle belangrijke papieren, telefoons en veel geld. Ze hadden een halve tank moesten nog 500 km rijden naar Benidorm en hadden geen geld, pinpassen enz. We zouden ze tegemoet rijden, maar gelukkig gaf een aardige Nederlander ze 50 euro om ze te helpen. Via een sms van deze man hoorde ik dat ze vertrokken waren en naar ons toe kwamen. Dus maar hopen dat er niets meer zou gebeuren en dat ze veilig aan zouden komen, want contact konden we niet meer hebben. Uiteindelijk duurde en duurde het en kwamen ze veel later aan dan we hadden verwacht, maar gelukkig tegen middernacht kwam het gele suzuki-tje dan toch de camping op getuft. God-zij-dank ze waren er. Goed vermoeid! Helaas lagen de meiden al te slapen en moesten ze het even doen met een kijk in het bedje aangezien Bibi ook niet wakker werd. De volgende ochtend was dan ook feest. Bibi was dolblij en Jade moest even de kat uit de boom kijken maar al snel was het ook voor haar feest. Wat een cadeautjes en lekkere dingen hadden opa en oma meegenomen. Nou na alle spanningen en wat geregel kon de vakantie dan beginnen voor ze. Almafra was een mooie camping waar zelfs NL werd gesproken. We hebben er lekker gezwommen en Fabian en ik hebben er zelfs een paar keer heerlijk even samen in alle rust kunnen tennissen. Ik een paar keer flink over het net geslagen en zo wat de deuken in de duurste auto’s veroorzaakt, maar hun boeide het niet dus daar kwam ik goed mee weg. Tevens een dagje naar Valencia geweest naar een prachtige dierentuin. Helaas zijn we niet meer de stad zelf in geweest mede ook omdat dit voor ons pap erg vermoeiend zou zijn. Wel zijn we in het stadje Benidorm geweest wat leuk was maar wel erg toeristisch. Aangezien we wel verder moesten zijn we na ongeveer 5 dagen verder gegaan naar Peniscola.