Figueira da Foz
Door: Isabelle en Fabian
Blijf op de hoogte en volg Fabian
19 Mei 2010 | Portugal, Figueira da Foz
Verder hebben we uitstapjes gemaakt naar een kerk waar je een immens stel trappen op moet om dan kilometers hoger bij een kerk uit te komen. Een echte bedevaartsgang. Nouja wij vonden het wel meevallen, maar we zijn dan ook met de auto gegaan, haha. Jade eet alles mee, en lust graag biscuitjes in de auto samen met Bibi.
Daarna wilde de kids echt naar het strand. Nee echt ditmaal was ik het niet. We hebben toen op strand gelegen bij cabedelo, veel kitesurfers weinig golven maar helaas had ik geen setje bij. Jade wordt merkbaar meer mobiel maar kan dit nog niet altijd corrigeren. Het resultaat was dat ze op Cabedelo met neus in zand viel en verbazingwekkend weinig gaf om de mond vol zand die ze er aan overhield. Isabelle had er duidelijk meer last van!
Wat vooral erg mooi was is het volgende: Bibi heeft de eerste keer op het potje geplast! Ze hobbelde in har nakie rond en stond plots stil met de hand tussen de benen. Ze stond redelijk effectief de plas op te houden. Dus snel het potje erbij. En ja hoor na even wachten het eerste plasje! Blijheid alom en stikkers en wijze naar het plasje en mamma roepen en, nou ja erg leuk gewoon dat het gelukt is. Bibi was vooral ook erg gelukkig met de 2 stickers die ze ervoor kreeg.