ik voel nattigheid
Door: Isabelle
Blijf op de hoogte en volg Fabian
13 Mei 2010 | Spanje, Tordesillas
Isabelle: Vanaf de Dordogne, waar we op bezoek waren bij Fabian zijn familie en we het heerlijk even lekker luxe hadden, zijn we verder gegaan ‘ín de regen’ naar een plaatsje Labenne ocean vlakbij Biarritz. Jaja we hebben tot nu toe nog weinig zon gehad. Het regent regelmatig en is zo ongeveer 15 graden. Oke iets beter dan in Nederland maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.
Desalniettemin genieten we wel en is het heerlijk om lekker samen met de meisjes te zijn. Ze doen het beiden erg goed. Onderweg snurken ze allebei vrolijk tegen elkaar op. Bibi mist haar opa’s en oma’s wel en vooral de Efteling. Ze zegt regelmatig morgen gaan we lekker naar de ‘Efteling’. Maar een speeltuin zowat elke dag voor de deur doet het wel goed. We moeten dan ook erg opletten want ze is zo weg als ze enigszins denkt dat ze de weg wel weet …. Op dit moment zitten we in Spanje en ja hoor daar komt Sinterklaas vandaan … dus ons Bibi roept de hele tijd dat we naar Sinterklaas gaan i.p.v. naar Spanje.
Jade geniet volop van alle aandacht van ons en Bibi. In de auto schatert ze om alles wat Bibi doet en vertelt. Ze lacht veel en vindt haar slaaptentje wel leuk. Verder gilt ze van plezier echt zo hard dat we er soms bijna doof van worden. Wat wel handig is soms voor ons even is dat Jade een echte TV fan is … vooral Bumba daar kan ze uren keurig rechtop zittend op ons grote bed naar kijken.
Na Labenne zijn we vertrokken naar Zarautz een plekje vlakbij San Sebastian. Daar hebben we een nacht gestaan in de hoop om San Sebastian te gaan bekijken …. Echter het oh zo tropische klimaat alhier deed ons maar besluiten om weer verder te gaan. We willen zon zon zon!!
Ook maar snel wasjes proberen te doen want onze winterkleding raakt aardig op, en met twee kids gaat de was snel. Yes ze hebben op deze camping in Zarautz een droger … die het niet zo goed doet dan de mijne … na twee keer drogen nog veel te vochtig en nat …. Op weer verder naar het zuiden naar de ZON. We kunnen enkele plaatsen later ook nog pakken we hebben namelijk tijd genoeg en dus gaan we eerst naar die plaatsen waar de voorspellingen snel het beste zijn … Portugal here we come.
Nu overnachten we op een camping in Tordesillas in de richting van Madrid is dat . Het sanitair is hier helemaal nieuw dus dat is altijd prettig en ze hebben ook een droger …. Die het niet zo goed doet dan de mijne maar vooruit na 3x drogen a 8 euro is de was acceptabel droog om in de kast te gaan … Ja je moet niet te nauw kijken als je kampeert. Laat je niet misleiden ik houd echt van kamperen maar wel als de zon schijnt Nondeju… Onze ‘Hut’ zoals Bibi de caravan noemt bevalt ( ja de verloskundige in me) ons wel goed. Is best luxe al zeg ik het zelf. Alleen het bed is wat klein als we er ’s morgens met z’n vieren in liggen om naar Bumba te kijken. Onderweg is zo’n hut wel handig we stoppen dan lekker en gaan gezellig in de hut pannenkoeken bakken of stokbrood eten. Bibi is weg van stokbrood en het is al op bijna voor we bij de kassa zijn om af te rekenen. Onze Jade vindt het ook lekker maar zij voelt meer voor Croissantjes. Ja smaken verschillen.
Verder moeten we zuunig aan doen dus eten we in de hut en kledjes als het enigszins kan… dat is niet vaak want meestal eet ik de pan wel leeg. Nee grapje, we moeten het natuurlijk financieel gezien rustiger aan doen dan thuis of als we op vakantie zijn ….. Nou let Fabian goed op ons financiele plaatje, maar toen zag Fabian een hele mooie surfplank a 500 euro … wel een hele goeie hoor, voor een fantastische prijs. Na wikken en wegen toch maar gauw weg gegaan uit die surfshop. Vond ik wel een beetje sneu voor hem maar dan toch maar volgend jaar misschien.
Verder heeft Fabian zijn haar kort geschoren en ik ook( yeah right!) scheelt in de shampoo kosten .. Bibi wil heel de dag over zijn hoofd aaien … ze vindt het maar raar. Maar voor nu voldoende informatie weer over ons, nu gaan we lekker slapen en hopen we snel weer te kunnen communiceren met jullie via het internet , want dat bereik valt nog niet altijd mee. Het ga jullie goed lieve familie en vrienden en voor sommige tot snel we hebben er zin in om jullie te zien.
XX
13 Mei 2010 - 08:30
Ramses & Arno:
Hey schatten!
Geweldig! Lekker de zon opzoeken, want daar gaat het om! Hier ook nat en saai weer..... Hopelijk bevalt het trekkersleventje goed!
XXX R&A -
13 Mei 2010 - 08:41
Roy, Annie & Dunja:
Hey Trailer trash, hoe ist nou :D
Ik zou idd ook het warmere weer opzoeken, hier is het met een dagtempratuur van 8-10graden toch wel heel koud.
Have fun en een dikke kus en groedjes voor de dames.
Mzzls,
Roy -
13 Mei 2010 - 10:07
Peter/els :
juist ja, de zon zoeken is de oplossing voor een droge was en een blije vrouw. Noa gaat a.s. vrijdag haar spuiten krijgen in kaatsheuvel.Ze maakt het uistekend , niet van de bank te slaan en wil bij ons zitten. veel plezier. -
14 Mei 2010 - 07:27
Fam Donders:
Heee, wat leuk jullie reis te volgen! Wat een heerlijke ervaring, zo met het gezin op pad, geweldig!
Portugal, laat die zon maar komen!
Zon ze! -
14 Mei 2010 - 18:51
Stance:
Lieve luitjes,
Gelukkig hebben juliie 4 zonnetjes in huis, dus daar kan geen regen tegenop!!
Faab, alvast van harte gefeliciteerd. Misschien als je het heel lief vraagt, krijg je alsnog je surfboard??
dikke kus -
15 Mei 2010 - 18:38
Oma Mazzel:
van uit het thuisfront willen wij fabian feliciteren en een leuke dag toe wensen met zijn meisjes -
16 Mei 2010 - 06:38
Twanny En Remco:
hoi fabian vanuit kaatsheuvel willen we jou van harte feliciteren met je verjaardag maak er iets leuks van ondanks alle regen en inderdaad een troost hier is het net zo slecht hahah verder willen we jullie nog een hele goede reis toewensene n luca mist bibi nog steeds verschrikkelijk maar ja komt hij wel overheen wanneer bibi weer terug is
groetjes twanny remco en de kinderen -
16 Mei 2010 - 07:03
Opa Mazzel:
opa begint bibi en jade al heel veel te missen jullie ook natuurlijk maar geniet toch maar lekker hoor wij zien toch jullie toch over een maantje weer opa -
16 Mei 2010 - 07:37
Peter En Els:
Hoi fabian. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een poot van noa.Maak er een leuke dag van.Noa heeft hydrocortiderm gekregen voor het wratje.Als het niet rustiger wordt denkt men aan huidkanker en het verwijderen hiervan kost 100 a 150 eurie,s.Wil je het laten onderzoeken dan komt daar 80 euries bij. Zeg maar wat je wil.doeiiii -
16 Mei 2010 - 18:41
Tante Elly:
Fabian, Je bent nog een paar uur jarig dus nog Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag maak er nog een leuke dag van en nog vele jaren.
Groetjes uit Rijen