Champagne et Fontaine
Door: Fabian
Blijf op de hoogte en volg Fabian
06 Mei 2010 | Frankrijk, Champagne-et-Fontaine
Nu zitten we lekker in Champagne et Fontaine waar we heerlijk hebben genoten van een bad, lekker eten en drinken en goed gezelschap. Binnenkort zullen we echter toch verder moeten naar het zuiden want de golven roepen. (tja storm heeft ook zo zijn voordelen) en de 15e hopen we opeen reünie met Koen Willems die alweer een tijdje terug is geëmigreerd naar Spanje
In Spanje zullen we voor iedereen ook wat beter mobiel te bereiken zijn want we nemen daar een prepaid telefoonnr.
Tot snel weer!
copy-paste dit in het browseradres voor de foto's: http://picasaweb.google.nl/fraaijmakers/002?authkey=Gv1sRgCJvlo8n62qac7wE&feat=directlink
Liefs, wij
06 Mei 2010 - 16:57
Stance:
Hey lieve mensen,
De reis is begonnen! Om dat met Champagne te beklinken, is altijd goed!! Geniet lekker van en met elkaar.
Dikke kus -
07 Mei 2010 - 09:55
John:
Ik zeg steeds tegen mij zelf. Niet jaloers zijn, niet jaloers zijn, niet jaloers zijn, niet jaloers zijn enz enz
MAAR IK BEN JALOERS!!!!!
Jullie staan in mijn bookmarks dus ik blijf jullie volgen.
Niet jaloers zijn, niet jaloers zijn, niet jaloers zijn.. -
09 Mei 2010 - 17:09
Oma Mazzel:
heel veel plezier daar hopelijk krijgen jullie nog heel veel zon stuur hier dan ook wat naartoe en isabelle nog een fijne moederdag daar.kusjes aan mijn meisjes daar -
09 Mei 2010 - 19:56
De Liefste Tante:
Hoi Isabelle, Fabian, Bibi en Jade
Ja Isabelle zo wordt ik genoemd bij de Hermansen.
Hoe is het met jullie, waarschijnlijk heel goed. Geniet ervan en tot binnenkort, Groetjes Tante Elly -
11 Mei 2010 - 14:38
Mus:
Bonjour!
nou, hier regent het weer eens... dus je mist niets aan dat koude kikkerlandje!
ik volg jullie hoor!
x Mus -
12 Mei 2010 - 12:12
Peter/els :
wij missen jullie nu al.Zijn benieuwd hoe jullie reis verloopt en hoe de kids het doen.We blijven het op de voet volgen. dikke kus voor jullie allemaal. -
12 Mei 2010 - 16:01
Dion:
ola
dag reizigers, geniet er maar lekker van en wie weet als we de tijd hebben waaien we nog eens langs.
in ieders geval zijn we laatste week van juli in turijn dus je never know.
veel plezier vanuit New york , jop tim marie en dion -
31 Mei 2010 - 14:45
Ome Sjaak:
Jullie zijn goed opweg om er een mooie en spannende en avontuurlijke tijd van te maken. Groetjes allemaal vanuit Frederik Hendrikpark.